At ændre livsstil og skabe nye vaner, er som at tage trappen op et trin ad gangen.

Vanecoaching

Er der noget der går langsomt, så er det at gå for hurtigt frem.... Sætningen giver god mening for de af jer som har prøvet adskillige slankekure og livsstilsomlægninger uden succes. For det drejer sig om det vedvarende og ikke at tabe sig mange kilo på relativt kort tid. Overskrifter som "Tab dig 3 kg på 1 uge" eller "Smid 5 kg med 8 dages suppekur" fænger og man bliver motiveret til at gøre et forsøg. 
     
En ændring af livsstil skal håndteres meget individuel. Hos mig får klienten hjælp til selvhjælp. Jeg coacher mod den retning der passer bedst til den enkelte. Hvor klienten selv finder frem til, hvad der er bedst for ham/hende, så der kan handles direkte på det. Det kan være du sagtens kan styre dit madindtag i løbet af dagen men at det går galt om aftenen med slik og kager. Eller at du ikke kan lave indkøb. uden at du lige have en usund snack med i bilen på vejen hjem. Det er sådanne vaner der giver et ekstra energi, som du ikke har brug for og derfor tager på i vægt. Og så er det nemt at tage en quickfix-løsning.
Der er ingen der ønsker et liv styret af evige tanker om mad og dårlig samvittighed. 
Kom væk fra quckfix-løsninger og tag styringen over dit eget liv! 
 
At ændre livsstil og vaner kan godt gå op ad og være tungt og svært. Men på lang sigt, betaler det sig. For mange gange går det godt i starten for derefter at gå knap så godt igen. Det er som at tage to trin op ad trappen og et tilbage igen. Sommetider endda to trin tilbage igen eller tre. Men i den lange ende kommer du i mål og får opbygget et selvværd og selvtillid, så intet kan slå dig ud fordi du har klaret det selv!

Det er absolut ingen nederlag at have off-dage og falde i, det har selv de bedste. Kunsten er at sige "pyt, så tager jeg den herfra" og komme tilbage på sporet igen. Og det kan du med gode vaner. 
 
 
 
 
 
 
Priser.
Introsamtale 75 min. - 750 kr.
Enkelttimer efter introsamtale 600 kr.
 
Pakke 1)
2 samtaler a´60 min. - 1.100 kr.
 
Pakke 2) 
5 samtaler a´ 60 min. - 2.500 kr.
 
Prisen er INKL. moms
Nina Hasselmann | CVR: 25200950 | Mads Clausensvej 13, 6430 Nordborg - DK | Tlf.: 71948434